Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Hartige kerrietaart
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
5
plakjes
bladerdeeg
diepvries, a 450 g
▢
1
doosje(s)
Quorn-stukjes
175 g
▢
3
eetlepel
olie
en beetje voor invetten
▢
1
zak
roerbakmix-groenten
400 g
▢
3
eetlepel
Indiase kerriepasta Tandoori
pot à 312 g
▢
4
eieren
M
▢
1
zakje
santen
30 g
▢
1
zakje
gemalen belegen kaas
150 g
Instructions
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
Bladerdeeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing.
In koekenpan olie verhitten en roerbakgroente ca. 4 minuten bakken.
Quorn en kerriepasta erdoor scheppen en van vuur halen.
Taartvorm invetten met beetje olie en bekleden met bladerdeeg.
Quorn-groentemengsel over bodem verdelen.
Eieren loskloppen met santen, 150 ml water en kaas.
Eimengsel over quiche schenken.
Quiche in midden van oven in ca. 30 minuten gaar en goudbruin bakken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hartige taart
/
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Vleesvervangers
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch