Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Hartige Pesto Broodschotel met Kaas
Een smaakvolle broodschotel met pesto en jong belegen kaas, eenvoudig te maken en perfect voor een lunch of lichte maaltijd.
Porties:
4
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd:
40
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
ovenschaal
Ingrediënten
▢
Crème fraîche
⅛ l
▢
3
eieren
▢
300
g
jongbelegen kaas
▢
Melk
½ dl
▢
Pesto Grand'Italia
1 potje
▢
6
sneetjes
oud brood
Instructies
Snijd de korstjes van het brood, besmeer met pesto en leg in een ovenschaal.
Klop de eieren los met crème fraîche en melk, schenk over het brood.
Strooi de geraspte kaas erover.
Bak 35-40 minuten in een op 200 °C voorverwarmde oven tot goudbruin en gaar.
(Dek af met aluminiumfolie als de bovenkant te donker wordt).
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Lekker met een frisse salade.
Wijnadvies:
Een droge witte wijn zoals Pinot Grigio of Sauvignon Blanc.
Voedingswaarden
Calories:
500
kcal
|
koolhydraten:
30
g
|
Protein:
25
g
|
Vet:
30
g
|
Zout:
1.5
g
|
Sugar:
4
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Kaas
/
Ovenschotel
Land van herkomst
Italië
Jaargetijde:
Alle Jaargetijden
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch