Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Hoendervorm
Uit het Kookboek verzamelde recepten - Tesselschade Arbeid Adelt uit 1958.
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
hoender
▢
200
gram
tong
▢
2
eieren
▢
peper
▢
zout
▢
1
deciliter
azijn
▢
2
gram
nageltjes
▢
30
gram
gelatine
Instructies
Kook die hoender sag, snij die vlees van die beene af, snij in mooie stukkies.
Sit die stukke vlees mooi netjes in ’n vorm, met lage tong tussenin, dan weer lage hardgekookte eier.
Peper en zout tussen elke laag.
Kook die beene in die nat nog een uur, voeg zout, peper, nageltjes en ei bij.
Sijg [zeef] door een doek.
Los gelatine goed daarin op, gooi dit dan oor die vlees in die vorm en sit weg op ’n kou plek om stijf te word
Notities / Tips / Wijnadvies
Presenteer slaai hierbij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kip
Land van herkomst
Zuid Afrika