Hollands Meerzadenbroodje met Mosterdkaas en Abrikoenspread
Een heerlijk Hollands meerzadenbroodje met mosterdkaas, tuinkers en een verrassende abrikoenspread. Perfect voor een smaakvol ontbijt of een snelle lunch!
Meng in een kom de halvarine, abrikozenjam en mosterd goed door elkaar tot een smeuïge spread.
Snijd de meerzadenbroodjes open en besmeer beide snijvlakken royaal met de abrikoenspread.
Snijd de korstjes van de kaas en vouw de plakjes losjes dubbel.
Leg een plakje kaas op de onderste helften van de broodjes.
Verdeel de tuinkers over de kaas en leg er nog een losjes dubbelgevouwen plakje kaas bovenop.
Plaats de bovenkanten van de broodjes erop en serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer met een frisse salade of een glas versgeperste sinaasappelsap voor een complete maaltijd.Wijnadvies:Een lichte, fruitige witte wijn zoals een Sauvignon Blanc past uitstekend bij de combinatie van mosterdkaas en de zoete abrikoenspread.