Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Hutspotschenkel
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
½
kg
kalfsschenkel
▢
1
hammetje
▢
½
kg
runderschenkel
▢
3
liter
water
▢
peper
▢
zout
▢
tijm
laurier
▢
4
wortelen
▢
3
preien
▢
1
knolselderij
▢
1
teentje
look
▢
½
witte kool
▢
¾
kg
aardappels
▢
¼
kg
prinsessenbonen
▢
50
gr
peterselie
Instructies
Zet het vlees met het water en de kruiden op en laat het 2 uur koken.
Maak intussen de groenten schoon, schil de aardappelen en snijd ze in stukken van ± 3 cm.
Voeg na de 2 uur de groenten en de aardappelen bij het vlees en laat alles nog 1 uur koken.
Verwijder de tijm en de laurier en bestrooi jet gerecht voor het opdienen met de gehakte
peterselie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kalfsvlees
/
Rundvlees
/
Stamppot
Land van herkomst
België