Gezellig samen koken aan tafel met een scala aan vegetarische gourmetgerechtjes van over de hele wereld. Perfect voor feestdagen of een etentje met vrienden!
Roer de pindasaus los met 1 eetlepel heet water en meng dit met de sladressing.
Meng de dressing door de rauwkost om een gado gadosalade te maken.
Bak de partybroodjes af in de oven volgens de verpakking.
Snijd de augurk in plakjes en verdeel deze samen met de kropsla en ketchup over kleine schaaltjes.
Verhit de oosterse roerbakolie in een pan en bak de soepgroenten circa 2 minuten.
Voeg de gele rijst toe en bak nog 1 minuut mee.
Laat het mengsel afkoelen voor de rijst-groentensalade.
Meng de wokblokjes met de Thaise wokmix en ketjap manis in een schaal.
Verdeel alle ingrediënten op tafel.
Laat iedereen zijn of haar favoriete Tivall producten aan tafel bakken.
Bak het wokblokjesmengsel in kleine porties in de gourmetpannetjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip: Serveer met stokbrood en verschillende dips zoals knoflooksaus of yoghurtdressing voor extra variatie.Wijnadvies: Een frisse Verdejo of Pinot Grigio past perfect bij de uiteenlopende smaken van dit gourmetfeestje.