Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
personen
Kleiner
Normaal
Groter
Italiaanse Gehaktpasteitjes met Meiknol en Wortel
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
45
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
Alpro® Soya Fijngehakt
▢
4
meiknollen
▢
2
winterpenen
▢
1
ui
gesnipperd
▢
1
tl
Italiaanse kruidenmix
▢
1
blokje
groentebouillon
▢
150
ml
water
▢
1
el
bloem
▢
8
plakjes
bladerdeeg
▢
Alpro® Soya Bakken & Braden
Instructies
Bak de knoflook en ui glazig in wat Alpro® Soya Bakken & Braden.
Schil en snijd de meiknollen en wortels in blokjes van 1 cm en voeg ze toe aan het uienmengsel.
Voeg het Alpro® Soya Fijngehakt toe aan het mengsel.
Bak de bloem even mee.
Verkruimel het groentebouillonblokje in het mengsel en giet er 150 ml water bij.
Voeg vervolgens de Italiaanse kruidenmix toe.
Laat het geheel sudderen tot de meiknol en de wortel gaar zijn.
Breng op smaak met lekker veel peper en zout.
Verwarm intussen de oven voor op 200 graden.
Laat het groentemengsel wat afkoelen en maak vervolgens 4 pasteitjes van telkens 2 plakjes bladerdeeg en het groentemengsel.
Bak de pasteitjes in de oven gedurende ca.
15 minuten tot ze goudbruin zijn.
Voedingswaarden
Calories:
400
kcal
|
koolhydraten:
35
g
|
Protein:
15
g
|
Vet:
25
g
|
Zout:
3
g
|
Sugar:
8
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hapjes
/
Vleesvervangers
/
Warme hapjes
Land van herkomst
Europa
/
Italië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch