Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Italiaanse Runderreepjes in Tomatensaus
Porties:
4
Bereidingstijd:
34
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Hapjespan
Ingrediënten
▢
2
uien
▢
2
teentjes
knoflook
▢
5
eetlepels
boter
▢
300
g
runderreepjes
naturel
▢
500
ml
tomatensaus
sugo traditionale
▢
2
zakjes
risotto alla Milanese
à 165 g
▢
1
zakje
boontjesmix
à 250 g
Instructies
Pel en snipper de uien en knoflook.
Verhit 3 eetlepels boter in een hapjespan.
Bak de runderreepjes rondom dicht in de pan.
Voeg de ui en knoflook toe aan het vlees en bak het geheel nog 2 minuten.
Schenk de tomatensaus erbij en laat het geheel 20 minuten met de deksel op de pan stoven op laag vuur.
Bereid de risotto volgens de gebruiksaanwijzing met de resterende boter.
Kook de boontjesmix in 5 minuten beetgaar.
Serveer de runderreepjes met tomatensaus, boontjes en risotto.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een droge rosé zoals Château La Gordonne Rosé past goed bij dit gerecht en zorgt voor een verfrissende combinatie.
Voedingswaarden
Calories:
580
kcal
|
koolhydraten:
45
g
|
Protein:
30
g
|
Vet:
30
g
|
Zout:
1.5
g
|
Sugar:
8
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rijst
/
Rundvlees
Land van herkomst
Italië