Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Japanse knoflooksoep
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
eetlepels
olijfolie
▢
10
fijngesneden teentjes knoflook
▢
4
sneetjes
verkruimeld witbrood zonder korst
▢
2
theelepel
zout
▢
versgemalen zwarte peper
▢
1
theelepel
paprikapoeder
▢
¼
met pitjes fijngesneden rode peper
▢
2
losgeklopte eieren
▢
stokbrood
Instructies
Fruit de knoflook 2 minuten al roerend voorzichtig in de olie.
Voeg het broodkruim toe en laat dit goudgeel worden.
Doe er zout, peper, paprikapoeder, Spaanse peper en 1 liter water bij en
kook de soep 20 minuten zachtjes door.
Roer de eieren er vlak voor het opdienen met een garde door, zodat er
sliertjes ontstaan.
Serveer de soep in aardewerk soepkommen en geef er stokbrood bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep
Land van herkomst
Japan