Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Japanse noedels met pittige gamba’s en mascarpone
Porties:
2
personen
Voorbereidingstijd
20
minuten
min
Bereidingstijd:
19
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
▢
10
gamba’s
▢
¼
paprika
▢
1
courgette
▢
piment d’espelette
▢
120
gram
Japanse noedels
▢
90
gram
mascarpone
▢
olijfolie
▢
zout
Instructies
Zet alle ingrediënten klaar.
Pel de gamba’s en verwijder het darmkanaaltje.
Snijd de paprika en de courgette in blokjes.
Kook de noedels volgens aanwijzing op de verpakking.
Zodra ze gaar zijn dan afgieten.
Verwarm een scheut olijfolie in een koekenpan en bak de paprika en courgette zachtjes.
Snijd de gamba’s in stukjes.
Voeg de stukjes gamba toe met wat zout en piment d’espelette.
Heb je geen piment d’espelette gebruik dan wat cayennepeper.
Voeg de mascarpone toe en meng goed door elkaar
Voeg de noedels toe en roer goed door elkaar.
Verdeel over de borden
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Mie
/
Vis
/
Zeevruchten