Japanse noedels met pittige gamba’s en mascarpone

Japanse noedels met pittige gamba’s en mascarpone

Porties: 2 personen
Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd: 19 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 10 gamba’s
  • ¼ paprika
  • 1 courgette
  • piment d’espelette
  • 120 gram Japanse noedels
  • 90 gram mascarpone
  • olijfolie
  • zout

Instructies

  • Zet alle ingrediënten klaar.
  • Pel de gamba’s en verwijder het darmkanaaltje.
  • Snijd de paprika en de courgette in blokjes.
  • Kook de noedels volgens aanwijzing op de verpakking.
  • Zodra ze gaar zijn dan afgieten.
  • Verwarm een scheut olijfolie in een koekenpan en bak de paprika en courgette zachtjes.
  • Snijd de gamba’s in stukjes.
  • Voeg de stukjes gamba toe met wat zout en piment d’espelette.
  • Heb je geen piment d’espelette gebruik dan wat cayennepeper.
  • Voeg de mascarpone toe en meng goed door elkaar
  • Voeg de noedels toe en roer goed door elkaar.
  • Verdeel over de borden
————————————————————————————————–
Recept categorieën Mie / Vis / Zeevruchten