Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 10 gamba’s
- ¼ paprika
- 1 courgette
- piment d’espelette
- 120 gram Japanse noedels
- 90 gram mascarpone
- olijfolie
- zout
Instructies
- Zet alle ingrediënten klaar.
- Pel de gamba’s en verwijder het darmkanaaltje.
- Snijd de paprika en de courgette in blokjes.
- Kook de noedels volgens aanwijzing op de verpakking.
- Zodra ze gaar zijn dan afgieten.
- Verwarm een scheut olijfolie in een koekenpan en bak de paprika en courgette zachtjes.
- Snijd de gamba’s in stukjes.
- Voeg de stukjes gamba toe met wat zout en piment d’espelette.
- Heb je geen piment d’espelette gebruik dan wat cayennepeper.
- Voeg de mascarpone toe en meng goed door elkaar
- Voeg de noedels toe en roer goed door elkaar.
- Verdeel over de borden