Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kaasfondue met ham en pesto
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
vergiet
fonduepan
Ingrediënten
▢
2
zakken
panklare broccoli
à 300 g
▢
100
g
achterham
vleeswaren
▢
250
ml
droge witte wijn
▢
2
zakjes
gemalen jonge kaas
à 150 g
▢
2
eetlepel(s)
groene pesto
verse bakje à 100 g
▢
1
ciabatta
Instructies
Broccoli ca. 3 minuten in bodempje water koken en in vergiet afspoelen met koud water.
Ham in reepjes snijden.
In fonduepan of pan met dikke bodem wijn tegen de kook aan brengen.
Kaas in gedeelten toevoegen en op matig vuur al roerende verwarmen tot kaas gesmolten is.
Pesto en ham erdoor roeren en fondue op smaak brengen met peper.
Brood in blokjes snijden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Aan tafel brood en broccoli in kaasfondue dopen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fondue
/
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Varkensvlees
/
Vlees