Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kabeljauw met curry kokossaus
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Steelpan
Koekenpan
Wok
Ingrediënten
▢
4
kabeljauwfilets
diepvries, zak à 750 g
▢
300
g
snelkookrijst
▢
3
tomaten
▢
2
eetlepel(s)
kruidenpasta voor groene curry
bakje à 100 g
▢
1
pakje
romige kokosmelk
▢
4
eetlepel(s)
bloem
▢
4
eetlepel(s)
zonnebloemolie
▢
1
zak
Chinese groentemix
400 g
Instructies
Vis volgens gebruiksaanwijzing ontdooien.
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
Tomaten wassen en in blokjes snijden.
In steelpan 2 eetlepels curry pasta met kokosmelk mengen en zachtjes verwarmen.
Vis droogdeppen en door bloem wentelen.
In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten en vis 8 minuten bakken.
Tomaten aan saus toevoegen en meewarmen.
Saus met zout en peper op smaak brengen.
In wok rest van olie verhitten, groenten 5 minuten wokken en met zout en peper op smaak brengen.
Rijst met vis, saus en groenten serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
/
Hoofdgerechten
/
Vis
Land van herkomst
Oosters