Kabeljauw met curry kokossaus

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 kabeljauwfilets diepvries, zak à 750 g
  • 300 g snelkookrijst
  • 3 tomaten
  • 2 eetlepel(s) kruidenpasta voor groene curry bakje à 100 g
  • 1 pakje romige kokosmelk
  • 4 eetlepel(s) bloem
  • 4 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 1 zak Chinese groentemix 400 g

Instructies

  • Vis volgens gebruiksaanwijzing ontdooien.
  • Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
  • Tomaten wassen en in blokjes snijden.
  • In steelpan 2 eetlepels curry pasta met kokosmelk mengen en zachtjes verwarmen.
  • Vis droogdeppen en door bloem wentelen.
  • In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten en vis 8 minuten bakken.
  • Tomaten aan saus toevoegen en meewarmen.
  • Saus met zout en peper op smaak brengen.
  • In wok rest van olie verhitten, groenten 5 minuten wokken en met zout en peper op smaak brengen.
  • Rijst met vis, saus en groenten serveren.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Curry’s / Hoofdgerechten / Vis
Land van herkomst Oosters