Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kabeljauwrug uit de orient
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
▢
300
gram
kabeljauw
filet
▢
1
ui
▢
¼
groene paprika
▢
¼
rode paprika
▢
1
teentje
knoflook
▢
1
tomaat
▢
1
tl
tomatenpuree
▢
1
tl
sambal oelek
▢
1
takje
tijm
▢
komijn
▢
2
el
olijfolie
▢
10
cl
visbouillon
▢
zout
▢
peper
Instructies
Zoek alle ingrediënten bij elkaar.
Pel en snipper de ui.
Pel de knoflook en hak fijn.
Snijd de tomaat in blokjes.
Maak de paprika schoon en snijd in smalle reepjes.
Verhit de helft van de olijfolie in een hapjespan en fruit de ui.
Voeg de paprikareepjes en tomatenpuree toe.
Voeg de sambal, gehakte tijm en wat komijn toe.
Voeg de visbouillon toe en laat, op laag vuur, inkoken.
Voeg de tomatenblokjes toe en breng op smaak met wat zout en peper.
Laat een kwartiertje zachtjes koken.
Bak ondertussen in een koekenpan de kabeljauwfilets in de rest van de olie.
Verdeel over de borden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Ik gaf er aardappelpuree bij, maar een pilavrijst smaakt er ook prima bij.
Voedingswaarden
Calories:
142
kcal
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis