Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kalfsoester met champignonsaus
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
braadpan
Steelpan
Koekenpan
Ingrediënten
▢
1
bak
grotchampignons
175 g
▢
600
g
broccoli
▢
7
eetlepel(s)
boter
of margarine
▢
1
duopak
aardappelschijfjes
700 g
▢
1
pot
champignonsaus
290 g
▢
4
kalfsoesters
à ca. 125 g
Instructies
Champignons schoonvegen en in plakjes snijden.
Broccoli in roosjes verdelen en wassen.
In braadpan 3 eetlepels boter verhitten.
Aardappels bakken volgens gebruiksaanwijzing.
In steelpan 1 eetlepel boter verhitten.
Champignons ca. 2 minuten bakken.
Saus bij champignons voegen en verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
Broccoli in ca. 5 minuten beetgaar koken.
Intussen in koekenpan rest van boter verhitten.
Kalfsoesters bestrooien met peper en in ca. 4 minuten rosé bakken.
Aardappels en broccoli op smaak brengen met zout en peper.
Kalfsoesters bestrooien met zout en serveren met saus, aardappels en broccoli.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kalfsvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Nederland