Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kalfsschnitzelrolletjes met Kaas en Salie
Deze kalfsschnitzelrolletjes met romige kaas en geurige salie zijn perfect voor een sfeervol diner. Snel en eenvoudig te bereiden, met een heerlijke smaakcombinatie.
Porties:
2
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
cocktailprikkers
Koekenpan
ovenschaal
Ingrediënten
▢
2
kalfsschnitzels
▢
120
gram
belegen kaas
in blokjes
▢
30
gram
boter
▢
2
theelepels
gedroogde salie
▢
Zout naar smaak
▢
Peper naar smaak
Instructies
Snijd de kaas in blokjes.
Leg de kalfsschnitzels plat en beleg ze met de kaasblokjes.
Strooi de gedroogde salie over de kaas.
Rol de schnitzels op en zet ze vast met cocktailprikkers.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de schnitzelrolletjes aan alle kanten bruin.
Leg de rolletjes in een met boter ingevette ovenschaal.
Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven op 175°C tot de schnitzelrolletjes gaar zijn.
Serveer warm.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een lichte rode wijn zoals een Pinot Noir past goed bij de delicate smaak van het kalfsvlees en de kaas.
Voedingswaarden
Calories:
450
kcal
|
koolhydraten:
2
g
|
Protein:
35
g
|
Vet:
33
g
|
Zout:
2.2
g
|
Sugar:
1
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Kalfsvlees
/
Ovenschotel
Land van herkomst
Nederland
Jaargetijde:
Herfst
/
Winter
Geschikt voor Dieët:
Notenvrij