Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kalfsvleesragoût met kaas
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
mes
Lepel
Ingrediënten
▢
300
g
snelkookrijst
▢
2
zakken
miniworteltjes
à 300 g
▢
2
blikken
kalfsragoût
à 400 g
▢
50
ml
witte wijn
▢
75
ml
crème fraîche
▢
1
zakje
Formaggio da Pasta
grof geraspt 100 g
▢
3
bosuitjes
▢
zout
▢
peper
▢
1
theelepel
suiker
Instructies
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
Worteltjes in ca. 8 minuten beetgaar koken.
Ragoût verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
Wijn, crème fraîche en kaas door ragout scheppen en even meeverwarmen tot kaas gesmolten is.
Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
Helft van bosuitjes door ragout scheppen.
Worteltjes op smaak brengen met zout, peper en suiker.
Ragoût garneren met rest van bosuitjes en serveren met rijst en worteltjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Kalfsvlees
/
Vlees