Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kalkoendriehoekjes met gesmoorde spruiten
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
vork
Hapjesspan
Koekenpan
Ingrediënten
▢
8
plakjes
bladerdeeg
diepvries, pakje à 450 g
▢
2
zakjes
spruitjes
à 450 g
▢
1
schaaltje
kalkoenblokjes
ca. 300 g
▢
1
pakje
verse roomkaas met knoflook en kruiden
150 g)
▢
1
ui
▢
1
teentje
knoflook
▢
25
g
vloeibare margarine
▢
100
ml
groentebouillon
van blokje
▢
2
eetlepel(s)
pijnboompitten
Instructies
Oven op 225 °C voorverwarmen.
Deeg op aanrecht uitspreiden en laten ontdooien.
Spruitjes schoonmaken.
Kalkoen in midden van deeg verdelen en met zout en peper bestrooien.
Boursin erover verdelen en plakjes deeg er diagonaal overheen klappen.
Met vork randen goed dichtmaken en flapjes in midden van oven in 25 minuten gaar en goudbruin bakken.
Ui en knoflook pellen en snipperen.
In Hapjesspan margarine verhitten en ui met knoflook fruiten.
Spruiten en bouillon toevoegen, pan afdekken en spruiten in 8 minuten gaarsmoren.
In droge koekenpan pijnboompitten roosteren.
Spruiten over vier borden verdelen en met pijnboompitten bestrooien.
Flapjes ernaast leggen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Kalkoen