Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kook modus
voorkomt dat je scherm uit gaat
Katjang saus
pindasaus
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
teen
knoflook
fijngehakt
▢
1
stukje
trassi
▢
1
eetlepel(s)
citroensap
▢
pindakaas
▢
laos
▢
zout
▢
peper
Instructies
Fruit in wat margarine de knoflook en trassi.
Voeg er dan de pindakaas bij(hoeveelheid zelf te en roer goed door.
Voeg dan zout, peper, laos en het citroensap toe.
Giet onder voortdurend roeren beetjes water erbij totdat de saus op vloeibare dikte is.
Doe naar eigen smaak sambal erbij en gebruik niet te hoog vuur anders verbrandt de pindakaas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Saus
Land van herkomst
Indonesië