Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kip ketjap djeroek sereh met nasi gurih
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
g
witte rijst
▢
25
g
halve sachet Go-Tan Santen (Cocoscrème)
▢
500
g
kipfilet
▢
20
g
boter
▢
2
theelepels
Go-Tan gehakte Lemon Grass
sereh of citroengras
▢
1½
dl
Go-Tan Ketjap Manis
▢
2
eetlepels
Go-Tan Sambal Djeroek
▢
½
dl
water
▢
2
eetlepels
azijn
▢
1
pot
Go-Tan Atjar
Instructies
Kook de witte rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, samen met de santen.
Snijd de kipfilet in blokjes van 2-3 cm.
Braad de kip licht aan in de boter en voeg de Lemon Grass, ketjap, Sambal Djeroek, water en azijn toe.
Verhit alles tot het net niet kookt en laat het 15 minuten zachtjes smoren.
Serveer het met de atjar en de rijst met santen (Nasi Gurih).
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Hoofdgerechten
/
Kip
/
Rijst
Land van herkomst
Oosters
Jaargetijde:
Snel te maken