Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Klassieke Spaghettisaus met Groenten en Gehakt
Deze klassieke spaghettisaus, rijk gevuld met groenten en mals gehakt, is een ware traktatie voor het hele gezin. Perfect om van te genieten op een gezellige avond met z'n allen!
Porties:
8
personen
Bereidingstijd:
1
uur
uur
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Grote kookpan
Koekenpan
koksmes
snijplank
Spatel
Ingrediënten
▢
2
kg
gemengd gehakt
▢
1
kg
champignons
in schijfjes
▢
3
rode paprika's
in reepjes
▢
3
à 4 courgettes
in blokjes
▢
4
blokjes
runderbouillon
▢
5
uien
fijngehakt
▢
8
wortels
in plakjes
▢
2
doosjes tomatenpuree
▢
2
l
gepelde tomaten
Instructies
Stoof de uien in een grote kookpan tot ze glazig zijn.
Bak het gehakt in een andere pan, terwijl je het voortdurend plett met een vork om klontjes te voorkomen.
Voeg het gebakken gehakt bij de uien in de kookpan.
Voeg de gepelde tomaten, wortels, courgettes, rode paprika's en runderbouillonblokjes toe.
Breng alles aan de kook en laat sudderen tot de wortels gaar zijn.
Voeg de champignons toe en laat nog 10 minuten meekoken.
Serveer de saus met je favoriete pasta.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Deze rijke saus gaat perfect samen met een volle rode wijn zoals een Chianti of een Merlot.
Voedingswaarden
Calories:
450
kcal
|
koolhydraten:
28
g
|
Protein:
35
g
|
Vet:
22
g
|
Zout:
1.8
g
|
Sugar:
10
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Rundvlees
/
Saus
Land van herkomst
Italië
Geschikt voor Dieët:
Notenvrij