Kook de groenten in een ruime pan met water en zout beetgaar.
Spoel de groenten direct af onder ijskoud water om het garingsproces te stoppen.
Meng de groenten met de tofublokjes en basilicumreepjes op een grote schaal.
Verhit de groentebouillon in een pan.
Schenk de bouillon over in een fonduepan en houd deze warm op een elektrisch plaatje.
Verwarm de kleine soepbroodjes kort in de oven.
Meng alle ingrediënten voor de knoflook-yoghurtsaus goed door elkaar.
Verdeel de knoflook-yoghurtsaus over vier kleine kommetjes.
Geef iedereen ook een kommetje met sojasaus.
Laat iedereen zelf groenten op een fonduevork prikken en garen in de bouillon.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip: Gebruik in plaats van een gewone fonduepan een Chinese Mongoolse pot voor extra sfeer aan tafel.Wijnadvies: Serveer met een ijskoude Peter Mertes Mainzer Domherr Spätlese uit Duitsland.