Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Knapperig Broodje Zuurkool met Worst
Porties:
4
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
Ingrediënten
▢
400
g
zuurkool
uit een pot of verpakking
▢
1
ui
in ringen gebakken
▢
Mosterd naar smaak
▢
4
meergranenpistolets
▢
4
knakworsten
Instructies
Verwarm de oven voor volgens de instructies op de verpakking van de zuurkool.
Meng de gebakken uienringen door de opgewarmde zuurkool en voeg naar smaak mosterd toe.
Snijd de pistolets open in de lengte.
Verwarm de knakworsten volgens de instructies op de verpakking.
Vul de pistolets met de zuurkool-uienmix en leg er een warme knakworst bovenop.
Notities / Tips / Wijnadvies
Vervang de knakworst door een gebakken saucijsje.
Wijnadvies:
Een lichtzure witte wijn, zoals een Riesling, past goed bij dit gerecht en kan de smaken van de zuurkool en worst mooi aanvullen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Lunch
/
Varkensvlees
Land van herkomst
Duitsland
/
Nederland