Verwarm de oven voor op 200°C boven-/onderwarmte en haal het bladerdeeg 10 minuten voor gebruik uit de koelkast.
Rol het deeg uit met het bijgeleverde bakpapier en snijd het in 15 vierkantjes.
Prik met een vork meerdere keren in het midden van elk stukje deeg.
Breng een dun laagje pesto aan op de bladerdeegvierkantjes, maar laat een rand van 0,5 cm vrij.
Leg een plakje tomaat op de pesto, bestrooi met mozzarella en breng op smaak met zout en peper.
Plaats de tomatensnacks op een bakplaat en bak ze in het midden van de oven gedurende 15-18 minuten, of tot ze goudbruin en knapperig zijn.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer warm of lauwwarm met extra verse basilicum als garnering.Wijnadvies:Deze tomatensnacks passen perfect bij een lichte en verfrissende witte wijn, zoals een Pinot Grigio of een Sauvignon Blanc.