Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Knapperige Gebakken Tilapiafilet
Snel en eenvoudig gebakken tilapiafilet met knapperige korst, perfect voor een doordeweekse maaltijd.
Porties:
2
personen
Bereidingstijd:
9
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
keukenpapier
Ingrediënten
▢
2
tilapiafilets
à 250 gram
▢
Olijfolie
▢
Viskruiden
Instructies
Dep de tilapiafilets goed droog met keukenpapier.
Bestrooi de filets met viskruiden.
Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan.
Bak de tilapiafilets op matig vuur ongeveer 4 minuten per kant, tot ze goudbruin en knapperig zijn.
Serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer met een frisse salade en citroenpartjes.
Wijnadvies:
Een droge witte wijn, zoals een Pinot Grigio.
Voedingswaarden
Calories:
350
kcal
|
koolhydraten:
0
g
|
Protein:
40
g
|
Vet:
20
g
|
Zout:
0.5
g
|
Sugar:
0
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Roerbakken / Wokken
/
Vis
Land van herkomst
Internationaal
Jaargetijde:
Alle Jaargetijden
Geschikt voor Dieët:
Glutenvrij
/
Lactosevrij