Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Knapperige hoorntjes met yoghurt en vers fruit
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Bakplaat
ingevet
Oven
4 roomhoornvormpjes
ingevet
Ingrediënten
▢
2
vellen diepvries
fillodeeg
Easy Bakery, ontdooid
▢
200
gram
aardbeien
in vieren
▢
1
eetlepel
Crème de Cassis
▢
1
roze
grapefruit
in partjes
▢
2
perziken in partjes
▢
100
gram
Griekse yoghurt
▢
1
takje
verse munt
Instructies
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de fillodeegvellen elk in 4 stroken van 6 cm breed.
Rol om elk roomhoornvormpje losjes 2 stroken deeg, begin bij de bovenkant en werk naar het puntje toe; het vormpje moet helemaal zijn bedekt.
Bak de hoorntjes op de bakplaat in het midden van de oven in 10-15 minuten goudbruin.
Laat ze afkoelen en haal ze voorzichtig van de vormpjes.
Vulling:
Laat 100 gr aardbeien met de likeur 5 minuten zachtjes koken en pureer ze.
Schep de rest van de aardbeien met de grapefruit en de perziken om, verdeel dit over de hoorntjes en leg de hoorntjes op de bordjes.
Schep de yoghurt en de aardbeiensaus erbij en garneer met muntblaadjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht