Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Knapperige Puddingbladeren
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
Bladerdeeg
▢
1
pakje
instant puddingpoeder vanille
of een ander smaak
▢
200
ml
melk
▢
Fruit naar keuze
▢
Poedersuiker
Instructies
Meng de melk en het puddingpoeder in een kom totdat het een gladde crème vormt.
Zet het mengsel vervolgens in de koelkast om op te stijven.
Snijd de plakken bladerdeeg in vierkantjes en bak ze goudbruin op 200 graden Celsius.
Laat het bladerdeeg afkoelen en snijd ze vervolgens doormidden.
Vul de bladerdeeghapjes met de pudding of slagroom en fruit naar keuze, en bestrooi met poedersuiker.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een lichte en zoete Moscatel wijn past goed bij de smaak van dit dessert.
Voedingswaarden
Calories:
320
kcal
|
koolhydraten:
25
g
|
Protein:
5
g
|
Vet:
20
g
|
Zout:
0.2
mg
|
Sugar:
10
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Voorgerechten
Land van herkomst
Marokko
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch