Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Koninklijke kippenbouillonsoep
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
¾
liter
kippenbouillon
▢
2
ontvelde
tomaten
in zeer kleine stukjes
▢
1
eetlepel
tomatenpuree
▢
1 ½
deciliter
droge sherry
▢
zout
▢
peper
▢
2
eetlepels kleingesneden
bieslook
▢
soepstengels
Instructies
Breng in een pan de kippenbouillon aan de kook.
Voeg de stukjes tomaat en de tomatenpuree toe, zet het vuur laag, leg het deksel op de pan en laat de soep 10 minuten zachtjes koken.
Roer de sherry door de soep en breng haar met wat zout en peper op smaak.
Verdeel de soep over 4 borden en bestrooi die met het bieslook.
Geef er soepstengels bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kip
/
Soep