Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Koolsalade met maïs, kalkoen en pindasaus
Porties:
5
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Voor de salade:
▢
200
gram
spitskool
▢
100
gram
taugé
▢
1
prei
▢
1
paprika
▢
140
gram
maïs
uitgelekt
▢
100
gram
kalkoen
▢
50
gram
gezouten pinda's
Voor de saus:
▢
1
zakje
Knorr Sateh Saus
▢
1
fijngesneden sjalotje
▢
1
eetlepel
citroensap
▢
1
theelepel
sambal oelek
▢
zout
▢
1
eetlepel
ketjap manis
▢
2
eetlepels
Culi-Naise
Instructies
Salade:
Kook de spitskool, taugé, prei en paprika eventueel in ruim kokend water met zout beetgaar, spoel ze onder koud water af en laat uitlekken.
Vermeng alle ingrediënten voor de salade.
Saus:
Vermeng de Knorr Sateh Saus met 1 1/4 dl water, het sjalotje, het citroensap, de sambal, zout en de ketjap en breng dit aan de kook.
Laat de saus ± 1 minuut zachtjes doorkoken, laat afkoelen en meng met de Culi-Naise.
Serveer de saus apart bij de salade.
Sicilia Citroensap
Sicilia, het enige citroensap dat ruikt zoals het smaakt: elk flesje Sicilia is namelijk voorzien van een unieke citroenoliecapsule.
Het sap is extra geurig, omdat er ook een beetje citroenolie uit de citroenschil in is verwerkt.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Barbecue
/
Gevogelte
/
Salade