Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Korma vlees met korianderrijst
Snel te maken
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
schaaltje
hamlappen
ca. 350 g
▢
1
ui
▢
2
teentjes
knoflook
▢
1
zakje
verse koriander
15 g
▢
2
eetlepel(s)
zonnebloemolie
▢
1
pot
korma saus
400 ml
▢
250
g
basmatirijst
pak à 400 g
▢
1
doosje
doperwtjes
diepvries, 450 g
▢
1
zakje
peen julienne
geraspte wortel, 150 g
Instructies
Vlees in blokjes snijden.
Ui en knoflook pellen en snipperen.
Koriander schoonmaken en fijnhakken.
In pan 1 eetlepel olie verhitten en vleesblokjes 1 minuut bakken.
Ui en knoflook toevoegen, 3 minuten meebakken.
Saus toevoegen en met deksel op de pan 15 minuten laten pruttelen.
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
Laatste 3 minuten doperwtjes meekoken.
In hapjespan 1 eetlepel olie verhitten en wortelreepjes 1 minuut bakken.
Rijst met doperwtjes, helft koriander, zout en peper toevoegen en 3 minuten meebakken.
Rijst op vier borden scheppen, korma vlees erop scheppen en met rest koriander bestrooien.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Rijst
/
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Oosters