Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Krabsoufflé
Porties:
2
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Total time
11
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
dl
melk
▢
4
eieren
▢
½
theelepel(s)
kerrie
▢
1
eetlepel(s)
maïzena
▢
100
gram
crème fraîche
▢
20
gram
boter
▢
peper
▢
150
gram
krabvlees
▢
zout
Instructies
Verwarm de melk in een beker 1½ minuut op HOOG (100%).
Klop de eieren los met de kerrie, de maïzena, peper en zout en voeg de melk, de crème fraîche en de kleingesneden krab toe.
Beboter de soufflévorm en giet het krabmengsel erin.
Zet de vorm in de magnetron en verwarm dit 5 minuten op MIDDEN HOOG (70%).
Roer de soufflé voorzichtig door en zet de vorm nogmaals 5 minuten op MIDDEN HOOG (70%) in de magnetron.
Laat de krabsoufflé voor het serveren iets afkoelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Magnetron koken
/
Vis
/
Zeevruchten