Krabsoufflé

Porties: 2
Voorbereidingstijd 10 minuten
Total time 11 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 dl melk
  • 4 eieren
  • ½ theelepel(s) kerrie
  • 1 eetlepel(s) maïzena
  • 100 gram crème fraîche
  • 20 gram boter
  • peper
  • 150 gram krabvlees
  • zout

Instructies

  • Verwarm de melk in een beker 1½ minuut op HOOG (100%).
  • Klop de eieren los met de kerrie, de maïzena, peper en zout en voeg de melk, de crème fraîche en de kleingesneden krab toe.
  • Beboter de soufflévorm en giet het krabmengsel erin.
  • Zet de vorm in de magnetron en verwarm dit 5 minuten op MIDDEN HOOG (70%).
  • Roer de soufflé voorzichtig door en zet de vorm nogmaals 5 minuten op MIDDEN HOOG (70%) in de magnetron.
  • Laat de krabsoufflé voor het serveren iets afkoelen.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Magnetron koken / Vis / Zeevruchten