Knip de vellen deeg in vieren, leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met wat boter.
Bak ze in het midden van de oven in ca. 5 minuten goudbruin en krokant.
Schil de mango en snijd het vruchtvlees los van de pit en vervolgens in 6 mooie plakjes (de rest in stukjes).
Bestrijk 4 krokante velletjes met de inhoud van 1 bekertje vlatoetje en verdeel de helft van de mangostukjes hierover.
Leg op elk een krokant velletje, bestrijk met de rest van het vlatoetje en verdeel de andere helft van de mangostukjes erover.
Leg het laatste krokante velletje erop, garneer met de plakjes mango en aalbessen.
Zet de toetjes op bordjes en bestrooi ze royaal met poedersuiker.
Notities / Tips / Wijnadvies
Variatietip: Krokant apfelstrudellaagjestoetje. Vervang het vlatoetje door 250 g Mona Roomyoghurt Apfelstrudel. Vervang de mango door een appel. Meng 2 eetlepels poedersuiker met 1 theelepel kaneelpoeder en strooi de kaneelsuiker op het laatst erover.Tip: Gebruik in plaats van filodeeg 6 ontdooide velletjes bladerdeeg. Prik met een vork een paar gaatjes in het deeg voordat ze bestreken worden met wat boter.