Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kruidige Kalkoen Tandoori Wraps met Linzen
Porties:
4
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
braadpan
Ingrediënten
▢
1
blikje
linzen
400 g, uitgelekt
▢
2
groene paprika's
in reepjes gesneden
▢
2
tomaten
in plakjes gesneden
▢
2
eetlepels
zonnebloemolie
▢
300
g
kalkoenfiletreepjes
▢
1
eetlepel
Indiase tandoori currypasta
▢
4
wrap tortilla's
glutenvrije indien nodig
▢
½
pot
mangochutney
340 g
Instructies
Verwarm de linzen en laat ze uitlekken.
Verhit de zonnebloemolie in een braadpan en bak de kalkoenfiletreepjes gedurende 5 minuten.
Voeg de Indiase tandoori currypasta toe en bak nog 1 minuut mee.
Voeg de gesneden paprika toe en bak gedurende 3 minuten.
Roer de uitgelekte linzen erdoor en verwarm het geheel goed door.
Verwarm de wrap tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel het kalkoen tandoori mengsel over de verwarmde tortilla's.
Leg de plakjes tomaat erop en vouw de tortilla's dicht.
Serveer de wraps met mangochutney aan de zijkant.
Geniet van deze heerlijke en kruidige Kalkoen Tandoori Wraps met Linzen als een smaakvolle maaltijd.
Voedingswaarden
Calories:
450
kcal
|
koolhydraten:
50
g
|
Protein:
25
g
|
Vet:
15
g
|
Zout:
1.5
g
|
Sugar:
15
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kalkoen
/
Wraps