Kruidige Kalkoen Tandoori Wraps met Linzen

Porties: 4
Bereidingstijd: 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 blikje linzen 400 g, uitgelekt
  • 2 groene paprika’s in reepjes gesneden
  • 2 tomaten in plakjes gesneden
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 300 g kalkoenfiletreepjes
  • 1 eetlepel Indiase tandoori currypasta
  • 4 wrap tortilla’s glutenvrije indien nodig
  • ½ pot mangochutney 340 g

Instructies

  • Verwarm de linzen en laat ze uitlekken.
  • Verhit de zonnebloemolie in een braadpan en bak de kalkoenfiletreepjes gedurende 5 minuten.
  • Voeg de Indiase tandoori currypasta toe en bak nog 1 minuut mee.
  • Voeg de gesneden paprika toe en bak gedurende 3 minuten.
  • Roer de uitgelekte linzen erdoor en verwarm het geheel goed door.
  • Verwarm de wrap tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verdeel het kalkoen tandoori mengsel over de verwarmde tortilla’s.
  • Leg de plakjes tomaat erop en vouw de tortilla’s dicht.
  • Serveer de wraps met mangochutney aan de zijkant.
  • Geniet van deze heerlijke en kruidige Kalkoen Tandoori Wraps met Linzen als een smaakvolle maaltijd.

Voedingswaarden

Calories: 450 kcal | koolhydraten: 50 g | Protein: 25 g | Vet: 15 g | Zout: 1.5 mg | Sugar: 15 g
————————————————————————————————–
Recept categorieën Gevogelte / Kalkoen / Wraps