Langzaam Gegaarde Kipkluifjes uit de Slowcooker met Knapperige Grillafwerking
Probeer deze heerlijke langzaam gegaarde kipkluifjes uit de slowcooker, afgemaakt met een knapperige laag van de grill. Een smaakvolle combinatie van kruidige marinade en mals vlees!
Meng de overige ingrediënten (ui, knoflook, Lobo marinade mix, ketjap, sambal, rode wijnazijn, 5-spice kruiden, djinten, liquid smoke, olie) in een kom.
Meng de kipkluifjes door de marinade en zorg dat ze goed bedekt zijn.
Laat de kip minimaal 3 uur marineren in de koelkast, maar bij voorkeur een hele nacht voor de beste smaak.
Doe de kipkluifjes in de slowcooker op kamertemperatuur en kook ze 4,5 uur op de stand 'low'.
Verwarm de grill voor op een hoge stand.
Leg de gekookte kipkluifjes in een ovenschaal en grill ze nog 20 tot 25 minuten, waarbij je ze halverwege omdraait, tot ze mooi goudbruin en knapperig zijn.
Serveer direct en geniet van de sappige en knapperige kipkluifjes!
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:Serveer deze kruidige kipkluifjes met een lichte rode wijn zoals een Pinot Noir of een frisse witte wijn zoals een Sauvignon Blanc.