Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 1,5 kilo kipkluifjes
- 1 ui gesnipperd
- 4 teentjes knoflook geplet en klein gehakt
- 4 eetlepel Lobo marinade mix voor varkensvlees
- 3 eetlepels ketjap medja of 2 manis en 1 asin
- 2 eetlepels sambal oelek
- 1 eetlepel rode wijn azijn
- 1 eetlepel 5-spice kruiden
- 2 theelepel djinten gemalen komijnzaad
- 1 eetlepel liquid smoke te koop bij de Toko
- 2 eetlepels olie
- peper
- zout
- bloem
Instructies
- Bestrooi de kipkluifjes met peper, zout en bloem.
- Meng de rest van de ingrediënten met elkaar en meng dat met de kipkluifjes.
- Laat minimaal 3 uur intrekken, het liefst een hele nacht.
- Doe op kamertemperatuur 4,5 uur op low in de slowcooker.
- Leg de kluifjes in een ovenschaal en leg ze nog 20 tot 25 minuten onder de grill (tussendoor omkeren).
- Eet smakelijk!