Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Lasagne van zeewolf
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
schaal
Oven
Ingrediënten
▢
600
g
zeewolf
▢
7
lasagnebladeren
▢
1
kg
gewassen spinazie
▢
300
g
tomaat
gewassen en in plakjes
▢
50
g
boter
▢
1
ui gesnipperd
▢
60
g
bloem
▢
2½
deciliter
melk
▢
2½
deciliter
water
▢
100
g
geraspte kaas
▢
olie
▢
peper
▢
zout
▢
nootmuskaat
Instructies
Water met zout aan de kook brengen en zeewolf zachtjes garen (± 8 minuten op ± 90°c)
Olie verwarmen en spinazie + halve ui wokken; op smaak brengen met peper, zout en nootmuskaat.
Boter smelten, ½ ui mee fruiten, bloem toevoegen en garen.
Visbouillon en melk toevoegen en klontvrij roeren.
± 5 minuten zachtjes uitkoken en op smaak brengen.
Vis graatvrij maken.
Lasagnebladen op de bodem van de schaal.
Hierop spinazie, vis tomaat; hierop lasagnebladen.
Nogmaals 2 x garnituur opleggen.
Als laatste de bechamel en bestrooien met kaas.
Afbakken in voorverwarmde oven van 180°C ± 20 minuten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Vis