Lasagne van zeewolf

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 600 g zeewolf
  • 7 lasagnebladeren
  • 1 kg gewassen spinazie
  • 300 g tomaat gewassen en in plakjes
  • 50 g boter
  • 1 ui gesnipperd
  • 60 g bloem
  • deciliter melk
  • deciliter water
  • 100 g geraspte kaas
  • olie
  • peper
  • zout
  • nootmuskaat

Instructies

  • Water met zout aan de kook brengen en zeewolf zachtjes garen (± 8 minuten op ± 90°c)
  • Olie verwarmen en spinazie + halve ui wokken; op smaak brengen met peper, zout en nootmuskaat.
  • Boter smelten, ½ ui mee fruiten, bloem toevoegen en garen.
  • Visbouillon en melk toevoegen en klontvrij roeren.
  • ± 5 minuten zachtjes uitkoken en op smaak brengen.
  • Vis graatvrij maken.
  • Lasagnebladen op de bodem van de schaal.
  • Hierop spinazie, vis tomaat; hierop lasagnebladen.
  • Nogmaals 2 x garnituur opleggen.
  • Als laatste de bechamel en bestrooien met kaas.
  • Afbakken in voorverwarmde oven van 180°C ± 20 minuten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta / Vis