Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Lente uiensoep met bladerdeegpakketjes
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
6
plakjes
bladerdeeg
diepvries
▢
1
kleine
rode paprika
▢
1
ei
▢
1
duopakje
hamreepjes
julienne gesneden 200 g
▢
100
g
verse roomkaas
MonChou
▢
1
pak
romige lente-ui soep
118 g
▢
1
bosuitje
zakje à 3 stuks
Instructies
Oven op 220 °C voorverwarmen.
Bladerdeeg laten ontdooien.
Paprika schoonmaken en in kleine blokjes snijden.
Ei loskloppen.
In schaal paprika, helft hamreepjes, MonChou, zout en peper goed mengen.
Bladerdeeg beetje uitrollen, diagonaal doorsnijden en driehoekjes met MonChoumengsel
vullen.
Pakketjes goed dichtvouwen en met ei bestrijken.
Pakketjes in ca. 15 minuten in oven goudbruin en knapperig bakken.
In pan 1½ l koud water schenken.
Al roerend met garde zakje soep toevoegen.
Aan de kook brengen, rest van hamreepjes toevoegen en 5 minuten laten koken.
Bosui in ringetjes snijden.
Soep over vier soepkommen verdelen.
Met bosui garneren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Soep
/
Varkensvlees
/
Voorgerechten