Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Lever met rozijnen
Uit het Kookboek verzamelde recepten - Tesselschade Arbeid Adelt uit 1958.
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
casserole
Ingrediënten
▢
Kalfslever
▢
zout
▢
peper
▢
bloem
▢
boter
▢
mager gebraden
spek
▢
gefruit
uitje
▢
knoflook
▢
een blaadje
basilicum
▢
laurierblad
▢
restje
rode wijn
▢
paar lepels
rozijnen
▢
soja
Instructies
Snijd rauwe lever in reepjes, zout en peper licht en haal door de bloem.
Bakken op matig vuur in hete boter, slechts kort.
In casserole doen en alle bovenstaande ingrediënten [behalve de soja] toevoegen en de boter waarin gebakken werd.
Zachtjes laten stoven, hoogstens 20 minuten en op het laatst een scheutje soja erbij doen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Macaroni met kaas is er lekker bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Kalfsvlees
/
Vlees
/
Zuidvruchten