Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Likeurtaartjes
Porties:
48
Stuks
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Bakpapier
Koelkast
4 muffinvormen
12 gat's
mixer
Ingrediënten
▢
250
gr
biscuitjes
▢
125
gr
boter
▢
3
tl
gelatinepoeder
▢
60
ml
water
▢
250
gr
roomkaas
▢
90
gr
basterdsuiker
▢
150
gr
chocolade
▢
2
tl
citroenrasp
▢
3
el
Tia Maria
▢
3
dl
slagroom
▢
chocoladevlokken
Instructies
Vet de muffinvormen in en bekleed elk kuipje met een reepje bakpapier.
Stamp de biscuitjes fijn en roer er de gesmolten boter door.
Druk steeds 1 volle theelepel mengsel stevig in de kuipjes.
Zet de vormen in de koelkast.
Los het gelatinepoeder op in het kokende water.
Meng de zachte roomkaas met de suiker en voeg de gesmolten chocolade, citroenrasp en de Tia Maria toe.
Klop het geheel glad.
Roer de gelatine erdoor en schep het mengsel op het biscuitmengsel.
Laat de taartjes 2 uur in de koelkast opstijven.
Haal de taartjes uit de vormen.
Klop de slagroom stijf en verdeel dit over de taartjes.
Versier ze met chocoladevlokken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gebak
/
Taart