Likeurtaartjes

Porties: 48 Stuks
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 250 gr biscuitjes
  • 125 gr boter
  • 3 tl gelatinepoeder
  • 60 ml water
  • 250 gr roomkaas
  • 90 gr basterdsuiker
  • 150 gr chocolade
  • 2 tl citroenrasp
  • 3 el Tia Maria
  • 3 dl slagroom
  • chocoladevlokken

Instructies

  • Vet de muffinvormen in en bekleed elk kuipje met een reepje bakpapier.
  • Stamp de biscuitjes fijn en roer er de gesmolten boter door.
  • Druk steeds 1 volle theelepel mengsel stevig in de kuipjes.
  • Zet de vormen in de koelkast.
  • Los het gelatinepoeder op in het kokende water.
  • Meng de zachte roomkaas met de suiker en voeg de gesmolten chocolade, citroenrasp en de Tia Maria toe.
  • Klop het geheel glad.
  • Roer de gelatine erdoor en schep het mengsel op het biscuitmengsel.
  • Laat de taartjes 2 uur in de koelkast opstijven.
  • Haal de taartjes uit de vormen.
  • Klop de slagroom stijf en verdeel dit over de taartjes.
  • Versier ze met chocoladevlokken.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Gebak / Taart