Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Mai polu
(vis met rijst)
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
eetlepels
boter
▢
1
eetlepel
komijnzaad
▢
snufje
saffraan
▢
½
kop
rozijnen
in warm water geweekt en afgegoten
▢
2
koppen gekookte
rijst
▢
350
gram
gekookte stevige witte vis
▢
1
eetlepel
peterselie
▢
½
theelepel
zout
▢
peper
▢
2
eetlepels
water
Instructies
Verhit de boter in een ovenvaste braadpan, voeg het komijnzaad, de
saffraan en de rozijnen toe en laat dit 3 minuten zachtjes bakken.
Doe de rijst erbij en roer tot iedere korrel glanst van de boter.
Voeg de vis, de peterselie, zout, peper en 2 eetlepels water toe, sluit de pan en
bak het gerecht 1 uur in een voorverwarmde oven van 175°C.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rijst
/
Vis
Land van herkomst
Cyprus