Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
Kleiner
Normaal
Groter
Kook modus
voorkomt dat je scherm uit gaat
Maiskoekjes (glutenvrij)
Knapperige en smaakvolle maiskoekjes, perfect als bijgerecht of snack.
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan of wok
kom
snijplank
mes
Ingrediënten
▢
1
blikje
uitgelekte maïskorrels
▢
2
el
rijstmeel
▢
1
el
maizena
▢
1
ui
▢
1
teentje
knoflook
▢
Peper
▢
Zout of aromat
▢
1
ei
▢
Melk
▢
Wokolie
Instructies
Hak de ui en knoflook fijn.
Bak ze in wat olie tot de ui geel is.
Voeg eventueel extra groenten toe, zoals prei of paprika.
Meng de gebakken ui en knoflook met de maïskorrels, rijstmeel, maizena, peper, zout, ei en een scheutje melk tot een deeg.
Schep hoopjes van het deeg in de hete pan en druk ze een beetje plat.
Bak de koekjes goudbruin en gaar aan beide kanten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer warm als bijgerecht.
Wijnadvies:
Voedingswaarden
Calories:
80
kcal
|
koolhydraten:
10
g
|
Protein:
2
g
|
Vet:
4
g
|
Zout:
0.2
g
|
Sugar:
1
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Koek
/
Pannenkoeken
/
Snack
Land van herkomst
Indonesië
Jaargetijde:
Alle Jaargetijden
Geschikt voor Dieët:
Glutenvrij
/
Vegetarisch