Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Met garnalen gevulde wraps
Porties:
6
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
Wok
vuurvaste schaal
Ingrediënten
▢
6
wraps
▢
250
g
Noorse garnalen
▢
125
g
taugé
▢
1
prei in ½ ringen
▢
1
rode paprika in blokjes
▢
1
ui in ½ ringen
▢
olie
▢
peper
▢
zout
▢
2
eetlepel(s)
olie
▢
½
theelepel
sambal
▢
3
eetlepel(s)
zoete ketjap
▢
1
theelepel
azijn
▢
1
eetlepel(s)
suiker
▢
1
dl
water
▢
1
theelepel
aardappelzetmeel
▢
2
eetlepel(s)
bieslook
Instructies
Oven voorverwarmen op 160° C.
Olie verwarmen in wok; ui en rode paprika roerbakken.
Prei en taugé toevoegen en op smaak brengen met peper en zout; garnalen toevoegen.
Wraps open vouwen en vulling over wraps verdelen.
Wraps aan zijkanten dichtvouwen en oprollen en in vuurvaste schaal leggen.
In oven verwarmen.
In de wok olie verwarmen en sambal roerbakken (tot de olie rood gaat zien).
Ketjap, azijn, suiker en water toevoegen en aan de kook brengen.
Aardappelzetmeel aanmaken met koud water en door de kokende massa roeren.
1 minuut doorkoken tot de saus licht gaat binden.
Bieslook erdoor roeren en over de warme wraps gieten .
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
/
Wraps
/
Zeevruchten