Met garnalen gevulde wraps

Porties: 6
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 6 wraps
  • 250 g Noorse garnalen
  • 125 g taugé
  • 1 prei in ½ ringen
  • 1 rode paprika in blokjes
  • 1 ui in ½ ringen
  • olie
  • peper
  • zout
  • 2 eetlepel(s) olie
  • ½ theelepel sambal
  • 3 eetlepel(s) zoete ketjap
  • 1 theelepel azijn
  • 1 eetlepel(s) suiker
  • 1 dl water
  • 1 theelepel aardappelzetmeel
  • 2 eetlepel(s) bieslook

Instructies

  • Oven voorverwarmen op 160° C.
  • Olie verwarmen in wok; ui en rode paprika roerbakken.
  • Prei en taugé toevoegen en op smaak brengen met peper en zout; garnalen toevoegen.
  • Wraps open vouwen en vulling over wraps verdelen.
  • Wraps aan zijkanten dichtvouwen en oprollen en in vuurvaste schaal leggen.
  • In oven verwarmen.
  • In de wok olie verwarmen en sambal roerbakken (tot de olie rood gaat zien).
  • Ketjap, azijn, suiker en water toevoegen en aan de kook brengen.
  • Aardappelzetmeel aanmaken met koud water en door de kokende massa roeren.
  • 1 minuut doorkoken tot de saus licht gaat binden.
  • Bieslook erdoor roeren en over de warme wraps gieten .
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vis / Wraps / Zeevruchten