Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Mie taart met garnalen
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
zak
Chinese eiermie
250 g
▢
1
courgette
▢
3
eetlepels
zonnebloemolie
▢
1
teentje
knoflook
▢
1
schaal
Japanse wokgroenten
425 g
▢
4
eieren
▢
2
bakje
roze garnalen
à 125 g
Instructies
Oven op 200°C voorverwarmen.
Mie boven 2 l kokend water breken.
Pan van vuur halen en mie 4 minuten laten staan.
In vergiet overgieten.
Courgette wassen en in stukjes snijden.
In wok olie verhitten en knoflook boven olie uitpersen.
Courgette en wokgroenten toevoegen en 4-6 minuten roerbakken.
Eieren loskloppen.
Teriyakisaus (uit schaal wokgroenten) en garnalen toevoegen en meeverwarmen.
Pan van vuur halen en mie en eieren erdoor roeren.
Het geheel in quichevorm scheppen.
Mietaart afdekken met aluminiumfolie en in midden van oven in ca. 25 minuten laten garen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hartige taart
/
Hoofdgerechten
/
Mie
Land van herkomst
Oosters