Mie taart met garnalen

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 zak Chinese eiermie 250 g
  • 1 courgette
  • 3 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 schaal Japanse wokgroenten 425 g
  • 4 eieren
  • 2 bakje roze garnalen à 125 g

Instructies

  • Oven op 200°C voorverwarmen.
  • Mie boven 2 l kokend water breken.
  • Pan van vuur halen en mie 4 minuten laten staan.
  • In vergiet overgieten.
  • Courgette wassen en in stukjes snijden.
  • In wok olie verhitten en knoflook boven olie uitpersen.
  • Courgette en wokgroenten toevoegen en 4-6 minuten roerbakken.
  • Eieren loskloppen.
  • Teriyakisaus (uit schaal wokgroenten) en garnalen toevoegen en meeverwarmen.
  • Pan van vuur halen en mie en eieren erdoor roeren.
  • Het geheel in quichevorm scheppen.
  • Mietaart afdekken met aluminiumfolie en in midden van oven in ca. 25 minuten laten garen.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Groenten / Hartige taart / Hoofdgerechten / Mie
Land van herkomst Oosters